Wie zijn wij

Katja Theunissen

Katja Theunissen


Ik ben Katja, sinds 1992 de eigenaar van, de naam zegt het al, Katja’s Hoofdzaak in Leerdam. Met het starten van mijn bedrijf op mijn 24e, kwam mijn droom uit. Vanaf die tijd kon ik alles op mijn eigen wijze uitvoeren en beslissen en daar geniet ik tot de dag van vandaag nog steeds van. Het kappersvak heeft mij al van jongs af aan geboeid en nog steeds blijft het me boeien.

Ook het ondernemen is uitdagend, je moet altijd op scherp staan en blijven ontwikkelen. Knippen is mijn favoriete bezigheid, maar ook het uitzoeken van een mooie kleur is belangrijk voor een mooi eindresultaat. Eigenlijk vind ik alle aspecten van het vak mooi. Het geeft mij een goed gevoel om het mensen naar hun zin te maken. Dat geldt zowel voor mijn klanten, als voor mijn team, want wij bepalen met zijn allen de sfeer. We gaan als team regelmatig naar cursussen en shows, om zo de ontwikkelingen in het vak bij te houden en ook dit is een leuk onderdeel van het vak; de vernieuwing en verandering. Ook het knippen van krullen behoort tot onze specialiteit.

Ik vind het belangrijk om mensen goed te begeleiden in hun opleiding, om zo mijn vakkennis en liefde voor het vak over te dragen. Zij nemen ook weer nieuwe ideeen mee en zo kom je samen tot mooie resultaten. Ik werk op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Sandra Munter

Sandra Munter


Ik ben Sandra en sinds 2010 in dienst bij Katja’s Hoofdzaak in Leerdam. Ik ben als BBL junior stylist begonnen en heb mijn hele opleiding hier gevolgd. Inmiddels ben ik all-round Hairstylist en doe mijn werk met veel passie en energie. Ik hou ervan om met lang haar te werken, vooral opsteken voor een feest of bruiloft vind ik geweldig, maar ook lang haar kleuren is een passie van mij.

Ik ben inmiddels voor veel klanten hun kleurspecialist geworden en daar ben ik trots op. Ook het herenvak vind ik mooi, lekker korte strakke lijnen knippen en scheren, daar kan ik echt van genieten. De cursussen en shows , die we met regelmaat bezoeken vind ik altijd weer erg leerzaam en geven me weer inspiratie om bij de klanten mooie kapsels en kleuren te maken.

Het kappersvak is een mooi vak en blijft mij altijd boeien.Ik werk op woensdag of dondedag, vrijdag en zaterdag.

Cynthia van Leeuwen

Cynthia van Leeuwen


Ik ben Cynthia en inmiddels al meer dan 19 jaar als kapster werkzaam bij Katja’s Hoofdzaak in Leerdam. Ik ben al jaren gediplomeerd dames- en heren Topstylist en kan van mezelf zeggen dat ik een echte vakidioot ben. Ik vind het een geweldig vak, dat altijd in beweging is en ga daarom ook graag naar cursussen, shows en look-en-learns om mijn kennis op peil te houden.

Mijn favoriete onderdeel is kleuren; in overleg met mijn klant, een mooie passende kleur te maken. Hierna ga ik dan een bijpassend kapsel knippen. Dit blijft voor mij, iedere keer weer, een leuke uitdaging. Samen met Katja heb ik de Global Curls cutting training met succes afgerond. Het knippen van krullen is al heel lang een passie van mij en nu beheers ik ook de speciale krul kniptechniek en de bijbehorende verzorging van krullen, dus zijn wij nu de krullenkapper van Leerdam. Zo blijft het een mooi en uitdagend vak en hou je tevreden klanten.

Ook lang haar opsteken is een favoriet van mij, iemand mooi maken voor een feest, heeft altijd een stukje meerwaarde. Ik begeleid en train ook de junior stylist en vind het heel leuk om mijn passie over te brengen.

Kortom, ik hou van mijn vak. Ik werk op donderdag, vrijdagmiddag en avond en de zaterdag.

Ilse de Jong

Ilse de Jong


Ik ben Ilse de Jong en sinds 2021 werkzaam bij Katja’s Hoofdzaak. Ik ben hairstylist allround en vind het kappersvak geweldig. Ik vind heel veel kanten van het vak leuk en vooral langhaar kleuringen zoals foilyage, balayage , highlights en baby-highlights zijn bij mij favoriet.

Ik ben een echte foliespecialist.

Ook het herenvak en lang haar opsteken en vlechten is een uitdaging voor mij. Als kapper kan ik mijn gevoel voor perfectie en precisie goed laten zien.

Ik vind het ook erg gezellig om met de klant een leuk gesprek te hebben zodat je de klant beter leert kennen. Ons vak is zo lekker veelzijdig , ik kan hier heel veel van mijzelf in kwijt.

Precisie, perfectionisme, gezelligheid en sociale vaardigheden, gevoel voor trends en mode, een verzorgd uiterlijk, het kappersvak past gewoon bij mij.

Ik werk op de dinsdag, woensdag, donderdag , vrijdag en zaterdag.