Wie zijn wij

Katja Theunissen


Ik ben Katja, sinds 1992 de eigenaar van, de naam zegt het al, Katja’s Hoofdzaak in Leerdam. Met het starten van mijn bedrijf op mijn 24e, kwam mijn droom uit. Vanaf die tijd kon ik alles op mijn eigen wijze uitvoeren en beslissen en daar geniet ik tot de dag van vandaag nog steeds van. Het kappersvak heeft mij al van jongs af aan geboeid en nog steeds blijft het me boeien.

Ook het ondernemen is uitdagend, je moet altijd op scherp staan en blijven ontwikkelen. Knippen is mijn favoriete bezigheid, maar ook het uitzoeken van een mooie kleur is belangrijk voor een mooi eindresultaat. Eigenlijk vind ik alle aspecten van het vak mooi. Het geeft mij een goed gevoel om het mensen naar hun zin te maken. Dat geldt zowel voor mijn klanten, als voor mijn team, want wij bepalen met zijn allen de sfeer. We gaan als team regelmatig naar cursussen en shows, om zo de ontwikkelingen in het vak bij te houden en ook dit is een leuk onderdeel van het vak; de vernieuwing en verandering.

Ik vind het belangrijk om mensen goed te begeleiden in hun opleiding, om zo mijn vakkennis en liefde voor het vak over te dragen. Zij nemen ook weer nieuwe ideeen mee en zo kom je samen tot mooie resultaten.

Sandra Munter


Ik ben Sandra en sinds 2010 in dienst bij Katja’s Hoofdzaak in Leerdam. Ik ben als BBL junior stylist begonnen en heb mijn hele opleiding hier gevolgd. Inmiddels ben ik all-round Hairstylist en doe mijn werk met veel passie en energie. Ik hou ervan om met lang haar te werken, vooral opsteken voor een feest of bruiloft vind ik geweldig, maar ook kleuren is een passie van mij.

Ik ben inmiddels voor veel klanten hun kleurspecialist geworden en daar ben ik trots op. Ook het herenvak vind ik mooi, lekker korte strakke lijnen knippen en scheren, daar kan ik echt van genieten. De cursussen en shows , die we met regelmaat bezoeken vind ik altijd weer erg leerzaam en geven me weer inspiratie om bij de klanten mooie kapsels en kleuren te maken.

Het kappersvak is een mooi vak. Ik werk op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Cynthia van Leeuwen


Ik ben Cynthia en inmiddels al meer dan 19 jaar als kapster werkzaam bij Katja’s Hoofdzaak in Leerdam. Ik ben al jaren gediplomeerd dames- en heren Topstylist en kan van mezelf zeggen dat ik een echte vakidioot ben. Ik vind het een geweldig vak, dat altijd in beweging is en ga daarom ook graag naar cursussen, shows en look-en-learns om mijn kennis op peil te houden.

Mijn favoriete onderdeel is kleuren; in overleg met mijn klant, een mooie passende kleur te maken. Hierna ga ik dan een bjjpassend kapsel knippen. Dit blijft voor mij, iedere keer weer, een leuke uitdaging. Zo blijft het een mooi en uitdagend vak en hou je tevreden klanten.

Ook lang haar opsteken is een favoriet van mij, iemand mooi maken voor een feest, heeft altijd een stukje meerwaarde. Ik begeleid en train ook de junior stylist en vind het heel leuk om mijn passie over te brengen.

Kortom, ik hou van mijn vak. Ik werk op donderdag, vrijdagmiddag en avond en de zaterdag.

Marijke Versluis


Ik ben Marijke en vanaf augustus 2018 werkzaam bij Katja’s Hoofdzaak aan de Hoogstraat in Leerdam.

Ik begon als stagiaire, maar omdat ik het vak steeds leuker begon te vinden , switchte ik naar de BBL opleiding allround hairstylist, om meer praktijkervaring op te doen.Dit was een goede keuze want in juli 2020 ben ik met succes geslaagd!

Ik blijf bij Katja’s Hoofdzaak werken. Alles aan het kappersvak is leuk en ik begin al wat vaste klanten te krijgen.Vooral voor kleuringen, heren knippen, lang haar vlechten ,opsteken en föhnen.

Ik werk op de dinsdag, donderdag en vrijdag.